3x3 BCC 2015

Elementos: 1 - 4 de 274
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

GRAN ÈXIT EN LA “ XI EDICIÓ 3X3 BASKET CLUB CANALS”

Impresionant el torneig de 3x3 viscut dissabte passat, dia 6 de Juny, al pavelló Ricardo Tormo de Canals: 59 equips i quasi 250 xiquets/es jugant a bàsquet en aquesta modalitat tan espectacular. Nou rècord de participació en aquest event que porta organitzant aquest club des de fa 11 anys. Jugadors i jugadores de Canals i altres de clubs de fora: Genovés, Algemesí, Ontinyent, Olleria, Moixent,Bocairent, Xàtiva...Tots ells van tenir paraules d'agraïment i de reconeixement a la gran organització d'aquest torneig.

 

Els equips van quedar distribuits en 5 categories: babies i prebenjamins, benjamins, alevins, infantil i cadets, i van estar jugant des de les 9:30 del matí, allargant-se les finals fins quasi les 7:40 de la vesprada!

 

Cal dir que, van ser diferents aspectes els que van contribuir al nou èxit d'aquesta edició: molt equips (i molt de nivell), esportivitat per part de tots, tant de jugadors com dels pares/mares i entrenadors que els acompanyàven, excel.ent organització dels partits, col.laboració d'àrbitres, pares que feien de tot, mares que van estar repartint entrepans, beguda i coques al llarg del matí...(cal recordar que tots els xiquets, amb el simbòlic preu de 2 € tenien un entrepà i beguda!!!)... A més, aquesta edició tornava a tindre la seua part solidària, ja que les recaptacions anàven destinades a la Fundació ASPROMIVISE de Xativa i als nostres amics KIKO y SERGIO que van estar acompañats amb la Presidenta CONSUELO.

 

Des del BC Canals, volem agraïr a tots els participants la seua col.laboració per a que tot eixira tan bé. També estem molt contents per les paraules de reconeixement que ens van dedicar els company d'altres Clubs que van participar, reconeguent que aquest torneig és ja un referent a la comarca.

 

Per la nostra part, sols ens queda dir que seguirem lluitant perque els xiquets/es puguen seguir practicant aquest esport tan meravellós, intentant fomentar-lo des del nostre Club.

3x3 2015 RESULTADOS DE LA FINAL

 

EQUIPOS Y HORARIOS

Ja tenim ací una nova edició del 3 x 3 del BASKET CLUB CANALS.
Si t'agrada el Bàsquet i passar-ho bé, no tens excusa per a no vindre a la nostra festa. 

        Premis per als campions i finalistes de cada categoria.

No t'ho penses més, fes el teu equipet i... 

A JUGAR ¡¡¡.

DISSABTE 6 DE JUNY DE 2015.

Adjuntem full d'inscripcions. 

Per possibles aclaracions, posarse en contacte amb el club al 

Pavelló Ricard Tormo de Canals, 

dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20 h.

        El periode d´inscripció será fins el dimecres 03 de Juny.

Full d'inscripcion