3º Campus del Basket Club Canals 2015 en TV-COMARCAL

 

TV-COMARCAL

El Campus de Bàsquet de Canals, que ja va per la tercera edició, està més que consolidat. El primer any varen ser 30 els que s’apuntaren, una xifra que enguany ha arribat als 60. Per 40 euros, els xiquets de totes les edats poden aprendre a jugar a bàsquet divertint-se i compaginant este esport amb jocs i activitats lúdiques en la piscina que tindran lloc fins el dia 17 de juliol.

Els xiquets han visitat els campus de bàsquet de Moixent i el de Genovés, on la reputada Maria Pina ompli el pavelló d’esportistes, una manera més d’interactuar amb escolars d’altres pobles i aprendre a conviure en germanor. El campus, organitzat pel Bàsket Club, compta amb sis monitors que van tornant-se per a que cap grup quede sense atenció directa.

PULSAR EN EL LOGO PARA VER EL VIDEO

 

3º Campus del Basket Club Canals 2015

 
Ja tenim ací una nova edició del Campus del Basket Club Canals. Com cada any des de l'1 de Juliol fins al 17 els xiquets i xiquetes inscrits podran gaudir d'unes díes d'aprenentatge, interacció amb altres campus, diversió, jocs, noves amistats, piscina i moltes coses més.

El términi d'inscripcions ja està obert els dilluns, dimecres i divendres per la vesprada al Pavelló Municipal. Si vols passar un bon estiu, no t'ho penses més i APUNTA'T¡¡¡