“SETMANA FANTÀSTICA” DEL B.C. CANALS

26.04.2013 09:20

Així és. A la victòria de l’equip Senior que el proclamà campió de lliga dissabte passat, cal sumar les dues victòries de l’equip cadet Caixa Popular Canals, que li han permés clasificar-se per als play-offs d’ascens de categoria.
En primer lloc comentarem el partit que enfrontà dimecres passat, 17 d’Abril, a Canals, a l’equip local front el sempre perillós Genovés, un equip amb un potencial enorme.
Gran partit el realitzat pels canalins, ja que s’esperava un partit molt igualat i complicat, però que va començar a trencar-se a partir del minut 3, en el que, un parcial de 17-5 a favor del locals, va posar les primeres diferències al marcador.
L´equip visitant no es va donar per vençut i sols va perdre el segon quart per dos punts, arribant a la mitja part amb el resultat de 39-25.
Al començament de la segona part, l’equip local va augmentar una mica més la diferència, deixant un aclaridor marcador de 71-48.
L’últim quart es va caracteritzar per la igualtat, amb intercanvi de cistelles per part dels dos equips, arribant a la fi del mpartit amb el resultat de 86-67 per al B.C. Canals.