Victoria del BASKET CLUB CANALS ALEVIN front el N.B. ALZIRA, partit avançat

05.12.2013 16:06
Este dimecres, en partit avançat a la penúltima jornada de la primera fase, el nostre aleví va fer un autèntic partidàs, ple de clase,entrega i esforç derrotant al Nou Basquet Alzira, fins ara líder del grup.

El partit va estar marcat per l'igualtat des de el xiulit inicial, alternant xicotetes aventatges tant d'un equip com d'altre, però sense cap dominador clar, demostrant perquè eren el primer i segon classificat a la lliga, amb moments de molt bon bàsquet i amb jugadors de grandísima qualitat sobre la pista. Al final del temps reglamentaria s'arribà amb un  46-46 al marcador i el nombrós públic totalment entregat i animant sense parar.

A la pròrroga va arribar l'explosió del nostre equip, amb una defensa pressionant asfixiant i un gran encert tant de tres punts com de dins la botella es van distanciar al marcador, superant el basquetaveratge en contra del partit d'anada i guanyant l'encontre per 61-49 sent liders provisionals.

Felicitació als dos equips per l'espectacle i la lluïta demostrada. Enhorabona especial al nostre equip i a seguir entrenant igual o més dur encara, gaudint sempre d'este meravellós esport. 

 

Victoria del BASKET CLUB CANALS ALEVIN front el N.B. ALZIRA, partit avançat a la penúltima jornada de lliga.

04/12/2013 (11/01/2014 12:00) PAB MUNI CANALS (Canals)

DOLÇOS SERRA-INASEMA CANALS (61-49) N.B. ALZIRA