Cronica Fin de Semana 20/21-12

23.12.2014 09:34
Acaba l'any amb molt bon sabor de boca pel nostre Club. Hem disfrutat molt amb les competicions de la FBCV, amb el nostre 3 x 3, tot un clàssic a la nostra comarca, batint el record d'equips participants.A la segona edició del campus d'estiu "Bàsquet i Aigua", hem doblat el nombre de xiquets de la passada edició, més de 60 xiquets van confiar en la nostra tasca i van disfrutar amb nosaltres les tres primeres setmanes de Juliol. Finalment, a la tardor, la nova temporada ha començat siguen l'unic club del poble de bàsquet amb equips federats a totes les categories amb resultats esplendits fruit del bon treball i fenomenal ambient que es respira al Club.

Esta setmana hem pogut finalitzar l'any extraordinàriament:

El nostre benjamí perdia front el NB.Xàtiva, amb un joc d'equip molt bonic i millorant cada dia un poquet més.
Els alevins guanyaven a la pista del CB Anna, líder invicte fins el moment, conseguint el co-liderat. SuperCracks¡¡¡¡
Els infantils descansaven.
Els cadets no van poder el diumenge a Anna, i acaben en la quinquena posició momentània.
Els juniors descansaven
El senior B, guanyava al CB Benissa de 13 punts, en un partit dominat en tot moment pels locals, que van arribar a guanyar fins de 27 punts, la relaxació final va fer que el resultat no fora tan ampli. Quinquens a la classificació de primera zonal.
Finalment, el Senior A guanyava de 34 punts al NB.Alzira, amb un joc trepidant i molt dinàmic, continuant segons a la lliga preferent valenciana.

Sols ens queda dessitjar 
BON NADAL I ANY NOU
a tothom. Ens veguem al proper any. Bones festeeeeees¡¡¡¡