ACTES CLOENDA DE TEMPORADA BASKET CLUB CANALS

22.06.2015 09:53
Els darrers caps de setmana han sigut una festa al nostre club amb distintes cel.lebracions que pasem a destacar i que fan que el BASKET CLUB CANALS siga una família cada vegada més unida i reconeguda a la nostra comarca.

El passat dissabte 6 de Juny, vam cel.lebrar la XI edició del 3 x 3 de categoríes de formació amb 59 equips inscrits de distintes comarques i més de 250 xiquets al pavelló Ricard Tormo en una jornada inolvidable on vam acabar molt orgullosos per les nombroses felicitacions que vam rebre. Moltes gràcies a vosaltres per fer-ho possible

El dissabte 13 de Juny va tindre lloc el clàssic partit de pares contra fills on la diversió i el bon ambient està garantit, vam riure molt i vam fer el bàsquet més divertit,si això és possible. Després tots junts, pares, mares, xiquets,entrenadors i directiva vam anar de dinar per rematar la feina.

Finalment aquest dissabte passat es va cel.lebrar el 3 x 3 de categoria Junior i Senior local. Vuit equips van competir reinant l'esportivitat i les ganes de gaudir. Vam rebre en l'entrega de trofeus al nou regidor d'esports J.Ramón Garrido i al Alcalde Joan Carles Pérez.

I això es tot per esta temporada.... o no?? puix NO, encara ens queda la tercera edició del CAMPUS D'ESTIU "BÀSQUET I AIGUA" on els xiquets i xiquetes que vullguen gaudiran dues setmanes i mitja al poliesportiu municipal de tecnificació, jocs, noves amistats i molta aigua per començar amb bon peu l'estiu.

MOLTES GRÀCIES A TOT EL POBLE DE CANALS DES DEL NOSTRE CLUB. SENSE VOSALTRES RES SERIA POSSIBLE.

MOLT BON ESTIU.