B.C.Canals campió de lliga sénior preferent.

26.04.2013 09:18

 

El passat dissabte, el primer equip del B.C.Canals disputava el partit més important de tota la temporada. Un enfrontament directe entre primer i segon classificats de la lliga, és a dir, el B.C.Canals i el C.B. Albaida. A més, aquest partit tenia l’afegit de qui el guanyara, es proclamava campió de lliga.Era una final en tota regla.

La primera meitat del partit va estar molt igualada i molt erràtica per part dels dos equips. Es notava la pressió que tenien els jugadors pel fet de ser un partit tant important. Després de 20 minuts d’intercanvi de canastes, el marcador era 29-30 per als de la vall d’albaida.

Al descans hi havia la sensació de que tots dos equips podien fer més del que estaven fent fins eixe moment.

Començava la segona part i el B.C.Canals va eixir en una marxa més que el rival, endollant un parcial de 18-2 i encarrilant el partit per a la victoria final. En este moment els entrava tot als canalins que, a més, comptaven en el suport d’una afició entregada en tot moment que no parava d’animar. Al final del tercer quart victoria parcial local per 54-40.

Ja en l’últim quart, l’albaida va canviar el sistema de joc utilitzant quatre exteriors i un interior, i es va apropar a 10 punts. Era normal que no deixaren anar el partit, son un gran equip i ho van demostrar. Però la superioritat al rebot dels de la costera els va acabar donant la victoria final, amb un marcador de 72-57.

Amb aquest resultat, el B.C.Canals es proclama campió de la lliga senior preferent i tanca una temporada magnífica on, en cap moment, han deixat els llocs d’ascens a autonòmica.

Des del club volem agraïr el suport de la gent en un dia tant important, va ser clau per aconseguir la victoria, ja que este és el primer campionat que gaunyem en la nostra història i vos necessitàvem. A més era una forma perfecta per arredonir la temporada tant bona que estem tenint en totes les categories, des dels més menuts fins als seniors.

Som campions!!!