BC CANALS: ALTRA VICTÒRIA FRONT EL QUART CLASSIFICAT

06.03.2013 19:47

 

Molt bon partit el realitzat pels canalins dissabte passat dia 23 de Febrer al pavelló Ricardo Tormo de Canals. A priori, també semblava que anava a ser un partit molt igualat, com de fet, així va ser, entre el segon i quart classificats de la categoria. Pero, la primera part de l’equip local va ser, senzillament espectacular.
El començament del partit va marcar el futur transcurs del mateix: eixida fulgurant del Canals i parcial de 12- 4 amb una excel.lent defensa que propicià que al minut 7, l’equip visitant sols aconseguira 4 punts. Així les coses, el primer quart va acabar amb avantatge local de 13 punts (18-5).

El segon període va seguir amb la mateixa tònica. Semblava que l´equip visitant acusava l´inici de l´encontre i no trobava la solució. La defensa presionant local, no podia ser superada pels visitants, que sols tenien l´opció del llançament exterior front al joc en conjunt local. Aquest període finalitzava amb un parcial de 17-8, que deixava el marcador en 35-13.
El tercer període es caracteritzà per l’igualtat, i l’equip visitant va ser capaç de retallar solament un punt al marcador: 42-21. L’equip local doblava al visitant, i semblava que el partit estava decidit.
Però no va ser així: una espectacular defensa presionant dels visitants, unit amb el nerviosisme local, que veia com li retallaven l’avantatge, propicià un parcial de 7-18, que situava al Carcaixent 49-39 a falta de 3 minuts. Finalment, el Canals va ser capaç de parar l’atac visitant i s’emportà una importantísima victòria per 56-42 front un gran equip.
Aqueat victòria permet a l’equip cadet del B.C. Canals mantenir la segona posició a la classificació i l’esperança de poder jugar les eliminatòries per l’ascens de categoria.