BC Canals: I ALTRA VICTÒRIA FRONT EL CINQUÉ CLASSIFICAT: N.B. ALZIRA

26.04.2013 09:21

 

I de nou el diumenge, l’equip cadet s’enfrontava a l’Alzira, amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que el classificara matemàticament per a jugar la fase d’ascens a preferent.
Molt bon partit el realitzat pels canalins, que van eixir molt “enxufats”, sense ganes d’especular i mostrant des del principi que anàven a pel partit.
El començament del partit va marcar el futur transcurs del mateix: eixida fulgurant del Canals i parcial al primer quart de de 33- 12 amb una excel.lent defensa que propicià ràpids contraatacs amb canastes fàcils.
El segon període va seguir amb la mateixa tònica. Semblava que l´equip visitant acusava l´inici de l´encontre i no trobava la solució. La defensa presionant local, no podia ser superada pels visitants, que sols tenien l´opció de transicions ràpides front al joc en conjunt local. Aquest període finalitzava amb un parcial de 23-10, que deixava el marcador en 56-22.
El tercer període es caracteritzà per l’igualtat, amb un parcial de 19-15.
L’equip local doblava al visitant, 75-37 i el partit estava decidit.
L’últim quart va servir per vore grans cistelles dels dos conjunts, arribant a la fi amb el marcador de 101-53 per als canalins.
Aqueat victòria permet a l’equip cadet del B.C. Canals mantenir la segona posició a la taula, i la classificació per a les eliminatòries d’ascens de categoria.

Des del Club, volem donar les gràcies a la gent que ens ha donat suport a llarg de la temporada: seguidors a les grades, familiars, companys del Club que juguen als altres equips, patrocinadors, i com no, a aquest grup de jugadors, que s’han guanyat molt merescudament aquesta classificació.