BC Canals: RECTA FINAL DE LA TEMPORADA

25.03.2013 19:56

 

En esta jornada, el Senior A del B.C.Canals s’enfrontava al C.B.Pego. Partit canviat al divendres de vesprada i al que anavem en nombroses baixes, per sort, vam poder tornar a contar en Xus i en Jorge q tornaven de les seues respectives lesions.

El partit va ser igualat en la primera part, en defenses roïns per la nostra part i atacs lents i desafortunats. Al descans 34-35.

Al començament de la segona part vam saber un correr al contratac i vam agafar una difrència de 14 punts a favor nostre. Quan pareixia que el partit es trencava, ells van encarrilar una ratxa de 3 triples consecutius i un contratac i ens van retallar la diferència fins ficar-se a 2 punts. Però a falta de 4 minuts ens vam col.locar en defensa a l’home i vam controlar el partit fins al final. Resultat final 66-73.

Amb aquesta victoria, completem una ratxa de 5 partits seguits guanyats i encarem la recta final de la lliga situats en el primer lloc de la classificació. Per a la finalització de la lliga resten 5 partits i 4 d’ells els juguem en casa, i hem d’aconseguir entre tots que el pavelló Ricardo Tormo siga un fortí. Necessitem el suport de la gent en estos partits, perqué cada un d’ells, és una final.

El pròxim partit será el dissabte dia 23 a les 18.00 en el pavelló Ricardo Tormo contra el C.B. Carcaixent.