Bon cap de setmana pel BASKET CLUB CANALS

21.10.2014 07:18

Aquest cap de setmana ha sigut propici pels equips que formen el Basket Club Canals, divertint-mos i traguen resultats positius pel nostre poble.

Els benjamins i infantils es van desplaçar a Moixent, guanyant els seus darrers partits de pretemporada – la lliga comença el proper cap de setmana – fent un bon bàsquet i causant molt bones sensacions.

El nostre aleví anava a terres de la Vall d’albaida per enfrontarse al Martínez Valls d’Ontinyent en un partit prou igualat, encara que els nostres xiquets van anar en tot moment per davant. Victòria final i la setmana que ve, debut a la lliga.

El cadet no va poder aconseguir la victòria a Tavernes, encara que va competir fins el final. A seguir millorant xicots.

El junior va fer un partidàs front el C.B. Villena i continua invicte a la categoria, desplegant un joc vistós i amb molta classe. La setmana que ve difícil partit front el CBG al nostre pavelló. Tots a animar que els xavals s’ho mereixen.

Finalment el senior A i senior B van resoldre la papereta amb solvència. El senior A va guanyar de 30 punts front el Iris Contestano de Cocentaina i continua invicte a la preferent valenciana i el senior B va aconseguir la victòria front un CB. Ondara molt lluitador.

Enhorabona a tots per l’esforç i AMUNT BASKET CANALS.

Imatge de Natxo Llacer, jugador referent al Senior A