CADET DEL B.C. CANALS FRONT EL FEM BÀSQUET CANALS

29.11.2013 09:00

CONTUNDENT VICTÒRIA DE L’EQUIP CADET DEL B.C. CANALS FRONT EL FEM BÀSQUET CANALS

 

Espectacular partit el realitzat pels cadets del BC Canals dissabte passat al pavelló Ricardo Tormo de Canals front l’equip del Fem Bàsquet. Es tractava de l’últim partit de la primera volta, en el primer derbi de la temporada.

El començament del partit va marcar el transcurs del mateix, i va oferir el que es voria al llarg de l’encontre: bona presió defensiva i contraatacs ben resolts pel BC Canals, que donaven els primers avantatges al marcador. L’equip del Fem, amb menys plantilla que el BC Canals i, també cal dir-ho, amb jugadors més joves (compten amb diversos jugadors infantils) van intentar no perdre-li la cara al partit mitjançant jugades individuals, fonamentalment del seu jugador Carles Manel, però no va ser possible. El partit va quedar resolt al primer període, amb un avantatge per al BC Canals que rondava els 40 punts.

En la represa de l´encontre s´esperava una reacció de l’equip local per tractar de revertir la situació i que no es trencara el partit definitivament. Pero la defensa visitant tornava colapsar l’atac local, i amb bones decisions en atac, que aconseguien trencar la primera línea defensiva local, provocava cistelles fàcils baix el tauler, aconseguint un parcial molt favorable, arribant a la fi del partit amb el resultat de 27-124.

Des del BC Canals, volem felicitar els dos equips per la seua entrega i esforç, i sobretot, per l’esportivitat mostrada al terreny de joc. També volem agraïr el recolzament de la gent que ens va animar: pares, familiars, amics i gent del Club que van ajudar, amb els seus ànims, a realitzar un partit molt complet.

Pel BC Canals van jugar: Lluís Genís, Héctor Pérez, Jose L. Martínez, Juanvi, Javier Grau, Manel, Ivan Sáez, Pablo Vercher, Yannick i Fran Toldos.