crònica cadet diumenge 30 de Març de 2014

03.04.2014 17:58

NOVA VICTÒRIA DE L'EQUIP CADET DEL B.C. CANALS

 

L'equip cadet del BC Canals es va imposar al líder de la lliga per un contundent 71-53.

 

Diumenge passat dia 30 de Març es van enfrontar al pavelló Ricardo Tormo de Canals, l'equip cadet del BC Canals “Numismàtica Saetabis” front el, fins eixe moment líder de la competició, el potent Tavernes de Valldigna “A”.

L'encontre va començar mal per als locals, ja que l'encert en el tir i els ràpids contraatacs dels visitants, els va permetre agafar un avantatge de 12 punts.

Però les coses van canviar al segon quart, ja que una defensa zonal plantejada pels locals, junt a les ràpides transicions -fruït dels rebots defensius- va provocar la remuntada dels canalins, que acabaven la primera part amb tres punts per dalt al marcador.

 

El tercer quart va ser clau, ja que l'equip visitant, definitivament, no va poder superar la defensa zonal, i aquests, amb molt d'encert exterior, van endosar un parcial aclaridor, que els deixava amb un avantatge que rondava els 15-20 punts.

L'inici de l'últim quart va seguir la mateixa línea del tercer període, i l'equip canalí, amb un joc molt compensat (ara també hi estàven encertats els pívots), aconseguia un avantatge definitiu de 21 punts, a falta de cinc minuts per a la fi de l'encontre. Finalment, la presió dels visitants i l'excés de confiança dels locals, van deixar el marcador final en 71-53 per a l'equip del BC Canals.

L'entrenador local, Ivan Ballester, i el Club en general, estan molt contents amb la línea de joc d'aquest equip, ja que s'ha aconseguit un ascens de categoria, i a més, al llarg d'aquesta fase, estan demostrant que poden competir contra equips molt més poderosos.