Crònica de l’equip aleví del B.C.Canals

22.03.2013 19:44

 

Excel·lent mes de març d’aquest equip que continua treballant a un ritme alt i a una bona intensitat.

Després de la victòria a Anna, la semana passada jugàrem contra el Tavernes en casa, un equip format per xiquets que comencen este any. Vam començar imposant el nostre ritme de joc i vam fer molts contratacs, cosa que ens va facilitar ficar punts fàcils d’entrades a canasta. Ens vam relaxar cap al final del partit però acabàrem amb una victòria de + 20.

El partit contra Olleria, 3r classificat: El partit va començar en ganes, com sempre, de guanyar! Pero amb certa dudositat de si podriem en ells o no. El primer quart el vam començar perguent però, vam veure que estàvem ahi i que ells tampoc eren res de l’altre mon i ahi va ser on vam començar a tindre fe en nosaltres mateixa, a correr contraatacs i a presionar la defensa i vam conseguir posar-nos per davant en el marcador i a estar igualats durant tot el partit fins que finalment, vam conseguir treure una distància de 6-8 punts en la que vam acabar: 52 – 46

A millorar: – Tancar els rebots per a que no ens n’agafen cap! i molt important… NO ESTAR MIRANT EL PARTIT que no som espectadors, tinguem que buscar les pilotes i formar part del joc!
- Jugar amb més pases i talls i amb menys individualitats per a que tot l’equip es moga, no només juguen 1-2, l’equip som tots!
- No pedre balons a l’hora de pujar el baló o fer passes roïns.

Coses bones: – Quan moguem un poc el baló i tallem, sempre trobem posibilitats de trobar algú soles per donar-li el baló i que llance…Fem-ho!
- Defensa bona, presionant i interceptant balons però que no ens passen per el costat i no fem cas! Ajudem als companys en defensa.
- Tirs de un jugador que no te defensor i esta prop de canasta… Ben tirat! pero…n’hi ha que fer-les!

Ànims equip i a continuar treballant que encara queda lliga. Aquest dissapte juguem contra el “Martinez Valls” de Ontinyent a les 10:00. Sort i a per totes!