Cronica Fin de Semana 06/07-12

09.12.2014 20:37
Ens ha vingut bé la festivitat de principis de desembre. Victòries pel junior i els dos seniors en els partits disputats com "locals" -encara que jugavem fora per indisponibilitat del Pavelló Municipal-  descansant tots els equips de formació de la nostra escola municipal.

El Junior ho va tindre fàcil, ja que no es van presentar els cuers de Cocentàina, per problemes d'última hora ens van dir que era impossible fer un quinteto inicial i ahí es va acabar la història. Contiuen per tant, LIDERS INVICTES.

El Senior B, va guanyar cómodament al BC. Denia B, en un partit disputat al pavelló del Volei de Xàtiva- agraïm al seu coordinador la gestió- El partit va tindre un inici irregular pels de Canals, però al tercer quart la victòria era clara i al final  +27 pels locals al marcador final. Enhorabona¡¡¡

Finalment, el Senior A, guanyava el dissabte al Teixerta de Ibi, en un partit més complicat del que pareixia a priori. Fenomenal el nostre equip, situant-se en tercer lloc i amb posibilitats de alcançar la segona plaça si se guanya al CB Xàbia este dissabte al nostre pavelló.

Aquest cap de setmana normalitat i tornen els derbis locals d'alevins i infantils, a banda del partis de la resta d'equips del club. Molt bona setmana i ens veguem pel pavelló.