Crònica viatge a Jaca del passat 1,2 i 3 de Maig.

06.05.2015 18:24

Crònica viatge a Jaca del passat 1,2 i 3 de Maig.

Molt bon resultats els obtinguts a Jaca (osca) per als equips del nostre club. Però sobretot ens quedem en la gran experiència que han viscut els xiquets, ja que a part de competir han pogut fer amics i gaudir del nostre esport.

L'Infantil, aconsegueix clavar-se per segon any consecutiu en les semifinals del torneig, l' any passat van perdre la final contra el tot poderós Helios "A", però aquest any no es va poder aplegar fins a la final. Aplegarem fins a les semifinals amb contundents victòries tant als quarts de final com als partits de grup, però ens teníem que tornar a topar amb el poderós Helios "A". Aquest any poguérem competir però a la fi els de Zaragoza ens tornaren a guanyar amb un resultat molt ajustat. A l'ultim partit, per a lluitar amb el 3° i 4° lloc ens trobem amb la selecció espanyola U13. Va ser un autentic partidas en el qual els nostres xiquets en un final d'infart van aconseguir la victòria davant la tot poderosa selecció espanyola U13. Va ser una gran experiència poder disputar aquest partit contra els millors jugadors de nascuts el 2002 d'Espanya.

 

 

El cadet va aconseguir millorar els resultats de l'any anterior i van quedar 4°. Van lluitar a l'últim partit per la medalla de bronze, però la sort no els va acompanyar i van perdre per un punt el partit pel 3° i 4° lloc.

L'aleví per la seva part, no va aconseguir millorar la seva participació l'any anterior però va aconseguir igualar-la amb un meritori 5° lloc.

Per últim, donar les gràcies als clubs amics del Club Bàsquet Genovés ,Basquet Canals, CB Olleria i CB Almansa, per compartir un any mes aquesta gran experiència amb nosaltres. MOLTES GRACIES.