De nou, bones notícies pel nostre club.

11.11.2014 14:51

De nou, bones notícies pel nostre club. Els equips continuem funcionant amb un gran nivell en els entrenaments, amb una gran dosi d'aprenentatge i diversió que es veu traduit amb bons resultats als partits.

El nostre Benjamí guanyava el dissabte front a un lluitador  Olleria Basket, on els més menuts van fer vibrar el pavelló municipal amb una entrega i bon joc espectacular.

L' aleví no va poder amb el CB Anna, en un partit molt disputat que ens ens va escapar al darrer quart, al baixar la intensitat defensiva i no estar encertats de cara a cistella. A seguir entrenant dur per millorar xavalots/tes.

El cadet va lliurar un partit molt intens, enduguent-se clarament la victòria front el CB Anna. Enhorabona pels xavals/les de Naxo LLacer.

El nostre junior, líder invicte, va guanyar clarament al CB Muro per un marcador abultat, fent un joc molt bonic i mostrant-se intractables pel rival. Sen se cap dubte un equip referent al club. Enhorabona¡¡¡

El nostre Senior B, va guanyar, patint molt, al Bàsquet Pedreguer, en un partit en que va anar per davant tot l'encontre i que es va apretar en els 3 minuts finals. Este divendres hi juguen a Canals a les 20h. front el Nou Bàsquet Xàtiva. Vinga tots a animar.

Finalment, el nostre Senior A, va perdre el seu primer partit a la competició, front el CB Muro, líder de la categoria i a terres alacantines.
 

L'infantil va descansar...  esta setmana més i millor. Salutacions.

Imatge de Quique Fuentes, jugador veterà i referent al Senior B.