ESPECTACULAR FINAL TEMPORADA BASKET CLUB CANALS INFANTIL. TERCERS CLASSIFICATS¡

28.04.2013 21:36

 

NUMISMATICA SAETABIS CANALS INTANTIL ACABA EN TERCERA POSICIO.
Fantàstic final de temporada dels xiquets del NUMISMÀTICA SAETABIS BASKET CLUB CANALS INFANTIL, guanyant el darrer partit de lliga per 40-57 front el Nou Basket Xàtiva i aconseguint la tercera plaça després de guanyar consecutivament els darrers 8 partis i tretze dels últims catorze partits disputats.

El partit va estar dominat pel nostre equip de principi a fí, no donant moltes opcions als “socarrats” que aguantaven i’aiguat que els caia damunt i no solament fora del recinte esportiu…

Formidable la lluïta i l’entrega d’aquest grup de xiquets que durant tota la temporada han portat el nom del nostre poble amb molt d’orgull i dignitat per terres valencianes. Hem disfrutat, ens hem ensenyat i ens hem divertit moltíssim durant aquest any.
Per finalitzar vam anar tots junts a dinar, pares, xiquets, aficionats que van voler… més de 40 persones, demostrant el bon fer , el bon ambient i la gran familia que es el nostre BÀSKET CLUB CANALS.

Ens trobem molt prompte a les 12 hores seniors el proper 18 de maig i com no, al 3 x 3 de categoríes de formació on tot indica que serà un èxit sense precedents.