GRAN VICTÒRIA DEL B.C. CANALS A BENIFAIÓ PER 49-58

06.03.2013 19:59

 

Gran partit el realitzat pels canalins dissabte dia 16 de Febrer a la pista del Benifaió. A priori semblava que anava a ser un partit molt igualat, com de fet, així va ser, entre el segon i tercer classificats de la categoria.
L´equip visitant, per primera vegada en la temporada, va acudir al partit amb dues baixes, però a l’hora de la veritat, no es va notar en el seu joc.
El començament del partit va marcar el transcurs del mateix: igualtat màxima.
A la fi del primer quart es va arribar amb el marcador de 14-15.

Al començament del segon quart, l’equip local va endosar un parcial de 10-2 que els posà per davant 24-17 al minut 4, la qual cosa va provocar el temps mort visitant, per tractar de revertir la situació. I es va aconseguir, el Canals tornava el parcial, 5-15, deixant el marcador a la fi de la primera part en 29-32.
El tercer període va seguir amb la mateixa tònica: igualtat màxima. Semblava que l´equip local no trobava la solució de perforar la defensa visitant, ja que sols tenien l´opció del llançament exterior front al poderós joc interior del Canals. A més, aquest període finalitzava amb dues cistelles visitants que mantenien la distància al marcador: 41-44, a falta de jugar-se l’últim quart.
En la represa de l´encontre s´esperava una reacció de qualsevol dels dos equips, per tractar de trencar el partit definitivament, i va ser l’equip visitant, qui, amb una defensa zonal, va colapsar l’atac local, aconseguint un parcial de 2- 10, que ja resultaria definitiu, arribant a la fi del partit amb el resultat de 49-58.