IMPORTANT VICTÒRIA DEL B.C. CANALS A L’ALCÚDIA PER 48-68

06.03.2013 19:46

 

Mal partit el realitzat pels canalins dissabte passat dia 2 de Febrer a la pista de l’Alcúdia, a pesar del resultat. Semblava que anava a ser un partit fàcil, degut a la classificació dels dos equips i també pel resultat que es va donar al partit d’anada, però no va ser així, i els canalins van haver d’esforçar-se al màxim per endur-se un resultat satisfactori.

La primera part del partit va transcórrer molt igualada, sense que el Canals poguera distanciar-se al marcador, arribant a la fi dels dos primers períodes amb l’avantatge de 6 punts 33-39.
Al començament del tercer quart, l’equip visitant, amb una forta pressió – que, ara si, donava resultat- va endosar un parcial de 14 punts, que deixava el marcador amb 20 punts d’avantatge per al B.C. Canals, la qual cosa provocà el trencament del partit, i, pràcticament la victòria de l’equip canalí, que des d’eixe moment jugà amb el temps i el marcador i aconseguí la victòria per 48-68.

Caldrà millorar alguns aspectes si volem seguir en aquesta dinàmica tan positiva, ja que encara queden partits molt complicats d’ací a final de temporada.