NOVA VICTÒRIA DE L'EQUIP CADET DEL B.C. CANALS

13.02.2014 09:07

 

 

NOVA VICTÒRIA DE L'EQUIP CADET DEL B.C. CANALS

 

L'equip cadet del BC Canals va començar la segona fase amb una victòria front l'Alginet.

 

Bon començament de segona fase de lliga regular – ara a la categoria de Primera Zonal- de l'equip cadet Numismàtica Saetabis Canals. Aquest equip es va classificar com a primer a la primera fase, i actualment està enquadrat en un grup molt potent, junt al Nou Bàsquet Xàtiva, Alginet, Tavernes, Benifaió i Alzira.

Així les coses, dissabte passat es van enfrontar al pavelló Ricardo Tormo de Canals, l'equip local front el sempre potent Alginet.

L'encontre va transcórrer sempre molt igualat amb avantatges que no superàven els 7 punts de diferència, arribant a la fi de la primera part amb avantatge local per 41-38 (després de remontar un parcial inicial de 3-10).

El tercer quart va ser clau, ja que l'equip visitant no va poder superar la defensa zonal plantejada pels canalins, i aquests, amb molt d'encert exterior, van endosar un parcial de 14-6, que els deixava amb un avantatge de 55-44.

L'inici de l'últim quart va seguir la mateixa línea del tercer període, i l'equip canalí, amb un joc molt compensat (ara també hi estàven encertats els pívots), aconseguia un avantatge definitiu de 17 punts, 68-51, a falta de tres minuts per a la fi de l'encontre. Finalment, els contraatacs dels visitants i l'excés de confiança dels locals, van deixar el marcador final en 74-62 per a l'equip del BC Canals.

L'entrenador local, Ivan Ballester, i el Club en general, estan molt contents amb la línea de joc d'aquest equip, ja que s'ha aconseguit un ascens de categoria, i a més, actualment, estan demostrant que poden competir contra equips molt més poderosos.

Per l'equip local van jugar: Rodrigo (3), Luís (13), Héctor, J. Luis, Juanvi (11), Javier (7), Manel (13), Ivan, Pablo (17), Yannick (8) i Fran (2).