VICTÒRIA DE L’EQUIP CADET DEL B.C. CANALS FRONT L’ENGUERA

16.11.2013 09:56

 VICTÒRIA DE L’EQUIP CADET DEL B.C. CANALS FRONT L’ENGUERA

 

“Gris” partit el realitzat pels canalins dissabte passat al pavelló Ricardo Tormo de Canals. A priori semblava que anava a ser un partit asequible, ja que, tenint en compte els resultats anteriors, els canalins eren favorits. Però, com de vegades sol passar, l’excessiva confiança d’un equip, juntament amb les ganes de superar-se de l’altre, van fer que es vegera un partit molt igualat, amb diferents alternàncies al marcador.

El començament del partit fou favorable als canalins: bona presió defensiva i contraatacs ben resolts, que donaven els primers avantatges al marcador. L’Enguera, amb menys plantilla que els canalins, no li perdien li cara al partit, i mitjançant el seu base i els jugadors interiors, es mantenien amb opcions. Durant la primera part, els canalins van arribar a tenir un avantatge de 16 punts.

El començament de la segona part, va estar marcat per l’eixida fulgurant de l’equip visitant, que amb presió a la defensa, junt amb les imprecisions del Canals, van revertir el marcador, endosant un parcial escandalós que els va permetre remuntar i posar-se per davant. Els temps morts locals, per tractar de revertir la situació, no donaven el seu fruït, i el tercer període acabava amb avantatge enguerí de 10 punts.

En la represa de l´encontre s´esperava una reacció de l’equip local per tractar de revertir la situació i que no es trencara el partit definitivament. I així va ser, amb una defensa zonal que va colapsar l’atac visitant, i amb bones decisions en atac, que aconseguien trencar la primera línea defensiva de la zona visitant i acabaven amb cistelles fàcils baix el tauler, aconseguint un parcial favorable que ja resultaria definitiu, arribant a la fi del partit amb el resultat de 73-66.

Des del BC Canals, volem felicitar l’equip de l’Enguera pel seu gran partit realitzat. També agraïr el recolzament de la gent que ens va animar: pares, familiars, amics i gent del Club que van ajudar, amb els seus ànims , a traure endavant un partit molt complicat.

El proper partit toca “derbi canalí” front l’equip del Fem Bàsquet Canals. Esperem vore un partit ple d’esportivitat i gaudint d’aquest esport, com ens agrada a tots els amants del bàsquet! Sort i a passar-ho bé!